banner green

Välkommen till Attention Huddinge-Botkyrka-Salem!

Hej!

Vi har medlemsträffar första helgfria måndagen varje månad i Huddinge från kl 19.00, i Rådsalen vid Fullerstatorget, med uppehåll januari och juli. Hösten 2017 blir det således 7 augusti, 4 september, 2 oktober, 6 november och 4 december. Nytt till hösten är att vi öppnar portarna lite tidigare. Från 17.30 finns vi på plats, från 18.00 bjuder vi på "matig fika", och sedan börjar kvällens program 19.00 som tidigare.

Från hösten 2017 har vi också NPF-gympa på torsdagkvällar, i Huddinge konfernscenters, "Växthus1", idrottshall. Mer info om det.

För dig med egen diagnos finns också en serie träffar som vår ordförande håller i personlig miljö i sitt hem i Vårsta, vissa fredagar. Ett tag skedde detta varje månad, sedan låg det ett tag helt nere. Just nu är i varje fall en sådan träff inplanerad till fredag 6 oktober och 3 november. Det är ett samarbete med Organiserade Aspergare Stockholm. Mer info och anmälningsformulär till närmaste tillfälle finns här.

För dig som är förälder till barn med diagnos är vi medarrangör i en träffverksamhet i Salem, anhörigträffar normalt sett första onsdagen varje månad i Skogsängskyrkan i Rönninge, men ibland kommer gruppen överens om att skjuta fram det till veckan därpå. Bästa informationskälla är nätverkets Facebook-sida.

Vi har haft planer på att själva försöka starta sådan träffverksamhet i Huddinge, men saknar f n aktiva som skulle kunna hålla i det.

Vi är en liten lokalförening med en liten skara aktiva, så vi prioriterar att hålla föreningen och dess naturliga kärnverksamhet igång, dvs ett grundutbud av regelbundna medlemsaktiviteter och att vi tar plats i brukarråd i våra kommuner. Så mycket mer finns det helt enkelt inte engagemang över till hos oss, så vi är alltid glada över fler aktiva!

Vi har inte möjlighet att erbjuda någon personlig medlemsrådgivning, men det finns hos vår länsavdelning, se denna sida!

Använder du Facebook finns vi där, med dels en grupp och dels en gilla-sida. Vi har även ett oregelbundet använt Twitter-konto.

Vi samarbetar med länets övriga lokalföreningar för att på bästa möjliga sätt möta olika behov och önskemål från er som medlemmar och intressenter.

Alla är välkomna!

Oavsett vilken lokalförening du är medlem i är du välkommen att delta på de olika öppna medlemsaktiviteterna, föreläsningar och utbildningar som erbjuds om inte annat anges.

Aktiviteter, föreläsningar och utbildning som tillhandahålls av de olika lokala föreningarna i Stockholms län hittar du nedan:

 

 


Kontaktperson:
Anders Pemer 076-769 15 10

Kontaktadress:

kontakt@attention-hubo.se